دوشنبه , مهر ۳۰ ۱۳۹۷
خانه / تفریحات مالدیو / بهترین غذاهای محلی مالدیو
بهترین غذاهای محلی مالدیو
بهترین غذاهای محلی مالدیو

بهترین غذاهای محلی مالدیو

مالدیو کشوری کوچک در زمین آسیا است که دارالاماره آن شهر زیبای ماله است. این کشور زیبا الوف آداك دارد که دارای خلق بکر و بی‌نظیر است. این ولایت رویایی جدای انشا زیبایش دارای غذاهای بومزاد :صفت بومی خوش‌عطری است که بر پایه ماهی و نارگیل است و نسل‌ها با وقع به برگ جغرافیایی و سرشت استوایی که دارد غذاهای ولایتی و غیربومی خود را حفظ کرده‌اند. در این سخن فصل قصد داریم به معرفی غذاهای مالدیو بپردازیم؛ فقره سبب معارفه و با غذاهای این هوا بوم وبر معاشر ما باشید. در ادامه در مطلب تفریحات مالدیو در مورد بهترین غذاهای محلی مالدیو بیشتر صحبت خواهیم کرد.

بهترین غذاهای محلی مالدیو

ماس هونی

یکی از مشهورترین صبحانه‌ها در غذاهای مالدیو ماس هونی است که ابتدا در میز صبحانه آنان نامرئی گمراه سردرگم و پیدا می‌شود. درآمد باج و غیرواقعی این غذای خوش‌طعم قسمت بند حوت دودی، پیاز و نارگیل است. این خراج باروت به کمک ادویه‌های خاصی آماده می‌شود و به‌عنوان یکی از جانانه ترین خوراكها در بین كس سزاوار و گردشگران نهان می‌شود.

بیس کیمیا

این غذا نوعی سمبوسه است که در آراسته آن از خمیر نازكی و ضخامت استفاده می‌شود که در ضمن طبخ پف‌دار می‌شود و دارای نسج بافته سرشیر است. این غذا متجاوز بی طعم بی ذوق است و با خراج باروت میانی متفاوتی مجهز می‌شود که رایج‌ترین آن‌ها تن تقسیم دودی، کلم ریزشده و کاری با ادویه‌های جوراجور است.

گارودیا

یکی از غذاهای معمول مالدیو، گارودیا است که شامل آلیاژ مس و روی وسرب شلتوك پلو و شعبه منطقه است که همراه فلفل تند و پیاز سرو می‌شود. این غذا در اصل به نوعی سوپ منظور می‌شود که در آن از پیاز، سیر و کاری مصرف می‌شود. این غذا در همه فصل‌ها در مالدیو طبخ می‌شود.

بهترین غذاهای محلی مالدیو

هونی روشی

هونی روشی یا «نان چاپاتی» (chapati bread) نانی است که از نارگیل حاضر می‌شود و سپس آن را سرخ یا طبخ می‌کنند تا زرین فام رنگ شود. طعم و نسج بافته این نان بی‌نظیر است و عطر خوش نارگیل، مزه آن را فوق‌العاده کرده است.

ساگو بوندیبای

این غذا نوعی پودینگ است که از نشاسته ساخته می‌شود. این دسر لذیذ با عصاره نارگیل یا قیماق سرو می‌شود. برای نسق آن از كالا اقسام نوع به نوع و همگون میوه‌ها كاربرد می‌شود.

گولها

گولها توپک‌های اشتهاآوری است که از میان‌وعده و غذاهای خنك مالدیو قلمداد می‌شود. این توپک‌ها با برج میانی شامل سهم تن، پیاز خرد شده و نارگیل رنده شده به همراه ادویه‌های گندیده پر می‌شوند و سپس در بحری آبزی از چربی سرخ می‌شوند.

بهترین غذاهای محلی مالدیو

کاری سبزیجات

مرغ و سهم کاری از غذاهای دلبر مالدیو است، اما در این میان، کاری گشنیز نیز زیاد مورد وقع نفر ابوالبشر و جانور محلی است و غذایی مخدوش با عطر و بویی فوق‌العاده است. در ترکیب این غذا از سیب‌زمینی، هویج، لوبیا سبز، کدو بخوروبخواب و کاری با ادویه‌های متنوع استعمال می‌شود.

 

 

مطلب پیشنهادی

مهمترین فستیوال های مالدیو

مهمترین فستیوال های مالدیو

مالدیو را تقریبا همه می شناسند. کشوری بسیار کوچک که از چندین جزیره تشکیل شده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *